Skip to content

Hirth Norbert

Fuctional/Start/

Specialitás:

 
Fuctional

Email:

 
hynor132@gmail.com

Gyakorlat:

 
5 év

Telefon:

 
+36501260201

Social Profile:

 
0%
Erősítés
0%
Gimnasztika
0%
Súlyemeles
0%
Törzserősítés

Bemutatkozás

Sziasztok Hirth Norbert vagyok, 28 éves, jelenleg főállásban sportfelelős vagyok a Decathlonnál és mellette a fitnesz iparban tevékenykedem.
Háttértörténetem: Úsztam, atletizáltam, szertornáztam, kerékpároztam, valamit a kézilabda közel 9 évig volt a lételemem része.

Számomra mindig is nehéz volt megtalálni az erőnléthez vezető utat. Belekóstolva a hagyományos kondigépes és erőemelés után a Crossfit és funkcionális edzés világa adott teljes rálátást erre. Ez ragadott el és ezen a vonalon haladva szeretném átadni ezt a célt másnak is, mindazt az érzést, amit ezzel a sporttal el lehet érni közösen, egy önfeledt közösségben.

Másik célom a mai egyre többet “ülő” – világban, hogy a helyes tudatos mozgással és napi rutinnal igenis lehet olyan nap mikor nem fájó derékkal vagy végtaggal indulsz el.

Edzőként fontos a tudásomat folyamatosan fejleszteni és képezni, hogy a lehető legtöbbet nyújtsak a vendégek számára, amivel sikerül a célt elérni. Bármikor rendelkezésre állok edzéssel és táplálkozással kapcsolatos témakörben. Keressetek bátran!

Oktatott óratípusok:

  • CFC FUNCTIONAL
  • CFC START
  • SZEMÉLYI EDZÉS

Edzői végzettségek:

IWI Fitness Instruktor 2016