Skip to content

CROSS

Szereted a komoly kihívást jelentő feladatokat, gyakorlat kombinációkat és nem szeretsz fáradtságérzet nélkül hazamenni?

Gratulálunk, megtaláltad a Neked való edzésmódszert.

Ha túl vagy már a Start-on és kevés Functional
akkor itt a helyed!

Cross Evolúció:
Start -> Functional -> Cross

Amennyiben a fenti könnyebb  Start és Functional órák időpontjai nem megfelelőek a számodra és ezért szeretnél a Cross órákon résztvenni, akkor az sem probléma,
csak előzetesen egyeztess az aktuális edzővel, aki az órát fogja tartani, hogy külön feltudjon rád készülni és könnyítésekkel várjon. :))

Ehhez az edzésmódszerhez soha nem lehetsz elég jó, edzőink képesek arra, hogy a képességeidhez mérten a legmegterhelőbb edzést állítsák össze számodra.

Ez az edzésrendszer jelenti a kulcsot a mennyországhoz, a mindenki által hőn szeretett Crossfit-hez.

Yoda mester ugyan ellenezné, de mi azt mondjuk:
Tedd vagy ne tedd, de minket azért próbálj ki!

 

Untitled design(24)Untitled design(24)
Untitled design(5)Untitled design(5)
Untitled design(15)Untitled design(15)
Untitled design(26)Untitled design(26)
Untitled design(25)Untitled design(25)

EBOOK

Mindig is érdekelt a funkcionális edzés és a cross világa, de nem tudod, hogy kezdj neki? Ebben az ingyenesen letölthető ebookban összeszedtük azokat az tudnivalókat, amit mindig is meg akartál kérdezni, de sehol nem mondták el neked – hogyan dolgozunk egy funkcionális teremben, miért jó csapatban edzeni, mi a funkcionális szemléletmód, hogyan épülnek fel a programjaink, mit oktatunk, és hogyan tudsz hozzánk jelentkezni. Ha elolvasod ezt a jegyzetet, reméljük nem marad más kérdésed, csak az, hogy mikor tudsz kezdeni!