Skip to content

POWER

Erőemelő és klasszikus testépítő gyakorlatokon alapló  erőfejlesztés

Ha igazán erős és izmos szeretnél lenni akkor a nagy súlyos alapgyakorlatokra kell fókuszálnod ! Ez nem vita tárgya, ebben egyetértenek a Súlyemelők/Erőemelők/Nehéz atléták/Amerikai focisok…stb és a legtöbb testépítő is, szóval mindenki, aki releváns ebben a témában!

A szentháromságunk!

Guggolás-Fekvenyomás-Felhúzás

Ezek mellet persze használunk számos saját testsúlyos és szabad súlyos kiegészítőgyakorlatot is mint:

  • Húzózdkodás
  • Tolódzkodás
  • Katonai Nyomás
  • Evezés
  • stb…

Tehát szeretjük a nagy súlyokat, mondhatni mániákusan feszegetjük a határainkat és az izmainkat. Edzéseink tervezésének fő célja a folyamatos fejlődés, amit 1 és 5 ismétléses maximumokkal visszatérően tesztelünk, így számszerű visszajelzést kapunk mindig a munkánk eredményességéről! Vezetett edzéstervvel dolgozik minden tanítványunk, amit teljesen egyénre szabva készítünk el!

Dehát a nagy súlyok veszélyesek!

Ez így van, de csak akkor, ha nem a megfelelő módon, vagy számodra túl nagy súllyal hajtod végre gyakorlatokat! Szóval félre a sztereotípiákkal: a súlyok a barátaink! Nálunk nem fogsz összemenni, megsérülni és kizárólag a pozitív hatásait fogod tapasztalni az erőedzésnek!

Miért minket válassz?

Ha teljesen kezdő vagy –

Akkor azért, mert tudjuk mit kell megtenned a célod eléréséhez, és ha ránk bízod magad, már a MI közös célunk lesz! Ha pedig követed az utasításainkat és kitartó vagy, akkor ugyanúgy sikerrel fogsz járni!

Ha már van kondis múltad –

Akkor azért, mert TE már tudod, hogy milyen magadtól edzeni. Esetleg az, hogy milyen egy jó edzőtárs, vagy egy több órás netes böngészés után egy edzésterv írogatása saját magadnak! Most képzeld el a következőt!

Van egy hely ahol:

  • A legjobb edzőtársak várnak,
  • Van egy profi edződ aki tudja mire van szükséged és megírja a számodra tökéletes programot és végig ott is áll melletted!
  • Nem kell többet sorban állnod az eszközökért!
  • Nem néznek ki a teremből mert nem vagy egy 2m-es izomkolusszus

Nálunk ez a valóság és nem, ez nem álomszerű, ezek a normál körülmények, és mi ezt biztosítjuk a számodra!

PSX_20200118_110244PSX_20200118_110244
PSX_20191224_125210PSX_20191224_125210
Untitled design(46)Untitled design(46)
Untitled design(34)Untitled design(34)