Skip to content

Hirth Norbert

Sziasztok!

Hirth Norbert vagyok, 28 éves, jelenleg főállásban sportfelelős vagyok a Decathlonnál és mellette a fitnesz iparban tevékenykedem.
Háttértörténetem: Úsztam, atletizáltam, szertornáztam, kerékpároztam, valamit a kézilabda közel 9 évig volt a lételemem része. 

Számomra mindig is nehéz volt megtalálni az erőnléthez vezető utat. Belekóstolva a hagyományos kondigépes és erőemelés után a Crossfit és funkcionális edzés világa adott teljes rálátást erre. Ez ragadott el és ezen a vonalon haladva szeretném átadni ezt a célt másnak is, mindazt az érzést, amit ezzel a sporttal el lehet érni közösen, egy önfeledt közösségben.

Másik célom a mai egyre többet “ülő” – világban, hogy a helyes tudatos mozgással és napi rutinnal igenis lehet olyan nap mikor nem fájó derékkal vagy végtaggal indulsz el.

Edzőként fontos a tudásomat folyamatosan fejleszteni és képezni, hogy a lehető legtöbbet nyújtsak a vendégek számára, amivel sikerül a célt elérni. Bármikor rendelkezésre állok edzéssel és táplálkozással kapcsolatos témakörben. Keressetek bátran!

Oktatott óratípusok:

  • CFC FUNCTIONAL
  • CFC START
  • SZEMÉLYI EDZÉS

Edzői végzettségek:

IWI Fitness Instruktor 2016

Elérhetőségeim:

Tel: +36501260201

Email: hynor132@gmail.com

Insta: https://www.instagram.com/hirthnorbert/

Facebook: https://www.facebook.com/hirth.norbert

Személyi edzések:

Hétköznap 6:00-17:00 / 20:00-22:00